AÇIKLAMA:
Omega 64 bilimsel geliştirilmiş, yüksek yapışkanlıkta, ağır işlere uygun kararlı bir yağlayıcıdır. Amacı ray silindirleri, iğne ve yatak kovanı sitemleri için en iyi yağlamanın sağlanmasındadır.
KİRLENME VE BULAŞMAYA DİRENÇ SAĞLAYAN YAPI:
Ray silindir sistemlerinin değişmez kullanım alanlarında anormal toz, kir, kum ve benzer koşulların hâkim olduğu ortamlarda her zaman kullanılır. Ray silindir sistemleri için kullanılan sıradan yağlar tozu, kiri ve kumu kolaylıkla emer. Bu da erken, zamansız aşınmalara neden olan abrasif karışımlarını süratle oluşturur. Omega 64 bununla beraber uygulandıktan sonra gerçek bir dış kabuk oluşturacak özel formülasyona sahiptir. Bu, tozu, kiri, kumu ve diğer sorunları dışarıda tutar.
OKSİDASYON DİRENCİ:
Omega 64, oksidasyona direnç sağlayan özel oksidasyon önleyici vasıflara sahiptir. Sıradan yağlar, hayati öneme sahip metal yüzeyleri oksidasyona korunmasız olarak bırakırlar. Oksidasyon, kansere neden olan korozyonun ve sonucu olan aksamaların habercisi niteliğindedir.
RAY MERDANE SİSTEMLERİNE YÖNELİK ÖZELLİKLER:
Omega 64, ray silindir sistemlerinde zorunlu olan gerilebilirliği sağlayacak esnekliktedir. Milyonlarca uzun halat kolu filmleri oluşturan Lubrimyostik elastomerler içerir. Bu ince filmler, ray silindirlerini bağlayan zincirlerin hareketleri sırasında stres eğimi yağlaması için gerekli işi görürler.
EKSTREM BASINÇ:
Omega 64 şu özelliklere direnç sağlayan ekstrem-basınç suplemanlarıyla desteklenmiştir:
Kompresyon Etki Yükleme
Hız Şok Güç
Basınç Dışarı Sıkışma
DIŞARI SIKIŞMAYA DAYANIM:
Omega 64, uygulamadan sonra pozisyonunu korur. Sıradan yağlar, kirliliği emen ve sonuçta kurtulan ve sistemi hasara uğratan büyük çevresel çökeltileri oluştururlar. Omega 64 NLGI #00 yapısını koruyacak ve dışarı sıkışmayacaktır. Sürtünme yüzeyleri arasında pürüzsüz, orantılı bir “yatak” yağlama tabakası oluşturacaktır.
SICAKLIK STABİLİTESİ:
Omega 64 düşük ve yüksek sıcaklıkların her ikisinde de yapısını muhafaza eder. Yüksek sıcaklıkta sıradan yağlar incelir, sıvılaşır ve yağlama yapılmak istenen yerden yavaşça damlamaya başlar. Soğuk sıcaklıklarda çoğu gres sertleşerek katılaşırlar. Bu da yağlamayı imkansız hale getirir ve katılaşma sırasında ekstrem sürtünmelere ve sonuç olarak aşırı enerji tüketimine neden olurlar.